Оладки з сиром і ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 20
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Оладки з сиром і ковбасою - це найкращий варіант для тих, хто вважає за краще ситні і смачні сніданки на швидку руку. Улюблена страва як дітей, так і дорослих різних вікових груп. Спробуйте!
Опис приготування:
Якщо вам стало цікаво, як приготувати млинці з сиром та ковбасою, то немає нічого простішого. З цим рецептом впорається навіть дитина. Оладки підійдуть в якості сніданку або перекусу з чаєм.
- Борошно - 2 склянки
- Кефір - 1 Склянка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Сир - 50 грам
- Ковбаса - 50 грам
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
Кефір вилийте у велику миску, додайте в нього соду. Її можна не гасити, так як в цьому молочному продукті і так міститься достатня кількість кислоти. Потім додайте до кефіру борошно, цукор і сіль. Ретельно перемішайте всі інгредієнти в мисці.
Сир і ковбасу наріжте маленькими кубиками. Ви можете використовувати як варену ковбасу, так і будь-яку сиров'ялені. Сир беріть твердих сортів, який добре плавиться. Додайте нарізані сир і ковбасу в тісто.
Сковороду розігрійте на середньому вогні. Влийте на неї достатню кількість соняшникової олії без запаху. Ложкою викладайте оладки на сковороду.
Підсмажуйте оладки з кожного боку по п'ять хвилин, не накриваючи їх кришкою. Потім викладіть на паперові серветки, щоб вбралося зайве масло. Подавайте оладки із зеленню і сметанкою.