Оладки з щучої ікри
(покроковий рецепт з фото)
Мабуть, я не зможу перерахувати то кількість видів оладок, які я зробила за своє життя. Практично з усіх овочів, кисло-молочних продуктів і деяких фруктів їх можна зробити.
І здавалося б, що вже така вичерпана кулінарна ніша виходить, що можна ще придумати? Але все можливо! Я розповім вам, як приготувати млинці з щучої ікри. Виходить повноцінне гаряче блюдо, до якого досить додати салат і соус до риби. Спробуйте цей експеримент і ви.
- Ікра щуки - 500 грам
- Червоний гострий перець - 1/3 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
- Чебрець сухий - 1 щіпка
Лук промийте і дрібно наріжте. Червоний перець також подрібніть.
Змішайте цибулю, червоний і мелений перець, ікру, 50 мл. Масла, сіль, чебрець, жовтки. Добре перемішайте.
В окремій мисці збийте вінчиком білки. Акуратно введіть їх в суміш, щоб вони залишилися повітряними.
Розігрійте масло на сковороді. Смажте оладки, викладаючи по 1 ст. Ложки на кожну штуку.
Смажте кожен оладок по 2 хвилини з кожного боку. Смачного!