Рецепт Икряники з ікри фото

Икряники з ікри
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Ікра
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , На сніданок
Випічка , Оладки
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Якщо у вас є трохи рибної ікри, що залишилася від чистки річковий або морський риби, то приготуйте з неї икряники - рум'яні оладки, які припадуть до смаку дорослим і дітям, особливо зі сметаною!

Опис приготування:

Якщо ікри в наявності трохи, а нагодувати хочеться всю сім'ю, то вас виручать икряники. Причому ви можете заморозити частину ікри, якщо її багато, по paketikam, щоб мати під рукою необхідний продукт для приготування таких оладок надалі. У страві повністю відсутня рибний запах, воно смачне, ароматне і апетитне!

  • Ікра - 120 грам (у мене карася)
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Вода - 50 мілілітрів
  • Сіль - 3 щіпки
  • Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 50-60 мілілітрів
икряники з ікри - фото крок 1
Підготуйте зазначені інгредієнти.
икряники з ікри - фото крок 2
Ікру промийте, ретельно очистіть від плівок - їх в ній дуже багато. Викладіть в глибоку ємність, вбийте два курячих яйця і посоліть. Збийте виделкою протягом 2-3 хвилин.
икряники з ікри - фото крок 3
Влийте воду, перемішайте. Всипте пшеничне борошно вищого гатунку і ще раз збийте.
икряники з ікри - фото крок 4
Залиште тісто на 10-15 хвилин для активації клейковини в борошні.
икряники з ікри - фото крок 5
Прогрійте сковороду з рослинним маслом і столовою ложкою викладіть в нього порції тесту. Обсмажуйте на помірному нагріванні, щоб икряники не підгоріли.
икряники з ікри - фото крок 6
Таким чином обсмажте все икряники і викладіть на тарілку, застелену серветкою або паперовим рушником, щоб видалити надлишки жиру.
икряники з ікри - фото крок 7
Подайте рум'яні икряники до столу теплими зі сметаною будь-якої жирності і гарячим чаєм.

Схожі рецепти