Оладки з кабачків з шинкою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо до сніданку чи обіду оладки з кабачків з шинкою і сиром. Оладки вийдуть просто дивовижно смачними, вони сподобаються всім рідним і гостям. Подавати млинці можна зі сметаною і овочами.
Готувати оладки будемо з молодих кабачків, шинку використовуємо смачну, сир беремо з вершковим присмаком. Такі оладки сподобаються як діткам, так і дорослим. Крім сметани ви можете їх подавати з будь-яким соусом, кетчупом. Оладки можна використовувати як перекус, смачно подавати оладки зі свіжими помідорами. Неодмінно спробуйте цей рецепт, впевнена, результат вам сподобається.
- Кабачки - 200 грам
- Шинка - 150 грам
- Сир - 80 грам
- Манька - 3-4 Ст. Ложок
- Яйця курячі - 1 штука
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Кабачок сполосніть і просушіть, натріть на середній терці і перекладіть в тарілку.
Додайте ложку майонезу і куряче яйце.
Шинку наріжте кубиками і додайте до кабачків. Сир натріть на середній терці, додайте до кабачків.
Всипте манну крупу, сіль і перець за смаком.
Перемішайте все і залиште на 10-15 хвилин.
Сковороду прогрійте, влийте масло. Викладіть кабачки столовою ложкою, смажте оладки по кілька хвилин з кожного боку.
Оладки готові! Смачного!