Оладки з кабачків з шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Ситні і апетитні оладки з кабачків з шинкою підійдуть в якості обіду або вечері для всієї родини. Оладки подавати можна зі сметаною, соусом, доповнити зеленню або овочами.
Оладки з кабачків з шинкою готуються досить швидко і просто, впорається кожен. Шинку вибирайте найсмачнішу. Смажити оладки будемо на сковороді. Подавати оладки до столу можна зі сметаною, соусом або можна додати легкий овочевий салат - вийде поживний обід.
- Кабачки - 150 грам
- Шинка - 100 грам
- Курячі яйця - 1 штука
- Борошно пшеничне - 2-3 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Кабачок сполосніть і просушіть, натріть кабачок на середній терці. Перекладіть кабачок в миску.
Шинку наріжте невеликими кубками, додайте шинку в кабачки.
Додайте в миску куряче яйце, сіль і перець.
Всипте до інгредієнтів пшеничне борошно. Добре перемішайте.
Сковороду прогрійте з рослинним маслом. Викладіть кабачкову заготовку столовою ложкою. Смажте оладки з обох сторін по 2-3 хвилини.
Смачного!