Оладки з кабачків з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Оладки з кабачків дуже смачні, до того ж, в шинку міститься багато мінералів і вітамінів, так що блюдо можна цілком вважати корисним і поживним. Рекомендую хоча б раз спробувати!
Кабачки дуже корисні для людського організму, вони виводять з організму токсичні речовини, надлишок води і холестерину. Також вони благотворно впливають на стан шкіри.
Багато хто думає, що все то, що корисно, абсолютно несмачно. Але подивіться, як приготувати оладки з кабачків з сиром, і переконайтеся в зворотному!
- Кабачок - 1 штука
- Сир - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 2-4 Ст. Ложок
- Сіль, перець, зелень - За смаком
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
1. Підготуйте продукти: вимийте кабачок, зелень і яйце. Муки може знадобитися від 2 столових ложок (з гіркою) до чотирьох, залежить від соковитості кабачка.
2. У кабачка відріжте хвостик. Натріть його на крупній тертці, відіжміть руками сік (він нам не знадобиться). Не поспішайте солити, інакше знову виділиться сік.
3. Яйце змішайте з сіллю і перцем меленим, а також з двома столовими ложками борошна. Перемішайте доти, поки маса не стане однорідною.
4. До тертому кабачку додайте дрібно порізану зелень, тертий на крупній тертці сир і яєчно-борошняну масу.
5. Перемішайте. Оцініть консистенцію оладок. Якщо тісто рідкуватий, додайте борошна ще пару ложок і знову перемішайте.
6. Розігрійте сковороду з маслом, столовою ложкою викладайте на неї Кабачково-сирне тісто, формуючи круглі або овальні оладки. Смажте до появи золотистої скоринки з обох сторін. Готові оладки подавайте зі сметаною або томатним соусом, кетчупом. Приємного!