Оладки з кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Хочете додати в звичне блюдо нових ноток, але не знаю, , як це зробити? Боїтеся зіпсувати смак? Тоді краще зверніться до перевіреного рецепту. Наприклад, спробуйте незвичайні овочеві оладки.
У виробах поєднуються суперечливі інгредієнти: апельсин і цибулю, чорний перець і м'ята. Тому смак виходить багатогранним і незабутнім. І тепер я можу розповісти вам про те, як приготувати оладки з кабачками і морквою. Вони підійдуть для сніданку або полудня.
- Кабачок - 150 грам
- Морква - 30 грам
- Зелена цибуля - 15 грам
- Крем - 30 грам
- Конфітюр апельсиновий - 10 грам
- Рослинна олія - 20 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 35 грам
- Яйце - 1 штука
- М'ята сушена - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
- Зелень суха - 2 щіпки
- Апельсин - 40 грам
Чистий і очищений кабачок натріть на великій тертці.
Потім те ж саме зробіть і з морквою.
Також натріть на дрібній тертці цибулю.
Далі додайте до овочів борошно, яйце, перець і сіль. Масу перемішайте.
В кінці в тісто додайте дрібно посічену зелень і м'яту.
Обсмажте оладки в палаючому олії з обох сторін пару хвилин. Можете використовувати кільце.
Потім перекладіть вироби в духовку. Запікайте їх при 180 градусах протягом 10 хвилин.
У цей час зробіть крем для подачі, змішавши конфітюр зі сметаною.
Для подачі обсмажте апельсин на грилі або сухій сковороді. Подавайте оладки з кремом. Приємного чаювання!