Рецепт Оладки з кабачками фото

Оладки з кабачками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
Дієтичне харчування
На полуденок, На сніданок
Випічка, Оладки

Хочете додати в звичне блюдо нових ноток, але не знаю, , як це зробити? Боїтеся зіпсувати смак? Тоді краще зверніться до перевіреного рецепту. Наприклад, спробуйте незвичайні овочеві оладки.

У виробах поєднуються суперечливі інгредієнти: апельсин і цибулю, чорний перець і м'ята. Тому смак виходить багатогранним і незабутнім. І тепер я можу розповісти вам про те, як приготувати оладки з кабачками і морквою. Вони підійдуть для сніданку або полудня.

  • Кабачок - 150 грам
  • Морква - 30 грам
  • Зелена цибуля - 15 грам
  • Крем - 30 грам
  • Конфітюр апельсиновий - 10 грам
  • Рослинна олія - 20 мілілітрів
  • Борошно пшеничне - 35 грам
  • Яйце - 1 штука
  • М'ята сушена - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Чорний мелений перець - 1 щіпка
  • Зелень суха - 2 щіпки
  • Апельсин - 40 грам
оладки з кабачками - фото крок 1
Чистий і очищений кабачок натріть на великій тертці.
оладки з кабачками - фото крок 2
Потім те ж саме зробіть і з морквою.
оладки з кабачками - фото крок 3
Також натріть на дрібній тертці цибулю.
оладки з кабачками - фото крок 4
Далі додайте до овочів борошно, яйце, перець і сіль. Масу перемішайте.
оладки з кабачками - фото крок 5
В кінці в тісто додайте дрібно посічену зелень і м'яту.
оладки з кабачками - фото крок 6
Обсмажте оладки в палаючому олії з обох сторін пару хвилин. Можете використовувати кільце.
оладки з кабачками - фото крок 7
Потім перекладіть вироби в духовку. Запікайте їх при 180 градусах протягом 10 хвилин.
оладки з кабачками - фото крок 8
У цей час зробіть крем для подачі, змішавши конфітюр зі сметаною.
оладки з кабачками - фото крок 9
Для подачі обсмажте апельсин на грилі або сухій сковороді. Подавайте оладки з кремом. Приємного чаювання!

Схожі рецепти