Рецепт Оладки на топленому молоці фото

Оладки на топленому молоці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Молоко
Дієтичне харчування
На полуденок, Для дітей, На сніданок, Полудень
Випічка, Оладки

Я з дитинства обожнюю пряжене молоко, готова пити його літрами. А випічка на ньому - просто божественна. Пропоную рецепт, як приготувати млинці на топленому молоці, ніжні м'які, смачні.

Пряжене молоко надає оладок дуже ніжний присмак і тонкий аромат. За бажанням ви можете додати дрібку ваніліну.

Оладки вийдуть і так досить Садки, але ласунам можу також запропонувати доповнити їх будь-якими сиропами, варенням або фруктами.

  • Борошно - 240 грам
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Молоко пряжене - 240 мілілітрів
  • Вода - 200 мілілітрів (може знадобитися більше або менше)
  • Оцет яблучний 9% - 2 чайних ложки
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
оладки на топленому молоці - фото крок 1
Насамперед змішайте всі сухі інгредієнти. І починайте вливати до них молоко, помішуючи віночком.
оладки на топленому молоці - фото крок 2
Потім починайте потроху вливати воду. Тісто має бути, як густа сметана. Дивіться на консистенцію, вливаючи воду.
оладки на топленому молоці - фото крок 3
Розтопити масло і влийте в тісто, добре все перемішайте.
оладки на топленому молоці - фото крок 4
Розігрійте сковороду. Безпосередньо перед випічкою додайте в тісто оцет і енергійно перемішайте.
оладки на топленому молоці - фото крок 5
Влийте в сковороду трохи олії і починайте викладати оладки (приблизно по столовій ложці на одну).
оладки на топленому молоці - фото крок 6
Обсмажуйте з обох сторін до золотистої скоринки.

Схожі рецепти