Бананові оладки на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Часто трапляється таке, що купуєш кілька бананів, відразу їх не з'їдаєш, і вони темніють. Я такі є не люблю. Але не викидати ж їх? Звичайно, ні! Є один рецепт, в якому вони стануть в нагоді.
Отримана випічка стане відмінним початком вашого дня до кружечке кави. Цей варіант не назвеш класичним, але робиться він зрозуміло і швидко. Вам буде цікаво дізнатися про те, як приготувати бананові оладки. Не забудьте при подачі додати улюблений сироп або мед, а також пару часточок свіжого банана.
- Борошно пшеничне - 180 грам
- Молоко - 510 мілілітрів
- Яйце - 2 штуки
- Банан - 1 штука (перезрілий)
- Цукор білий - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Ванільний екстракт - 0, 5 чайних ложки
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Розпушувач - 2, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
1. Для початку перемішайте в глибокій посуді борошно, цукор, сіль, розпушувач.
2. М'який банан окремо роздавите виделкою в кашку.
3. Потім до банану додайте яйця. Збийте все виделкою.
4. Далі влийте молоко з ванільним екстрактом і ще раз перемішайте.
5. Рідку суміш перелийте до борошняної. Замішайте тісто.
6. На сковороді розігрійте масло. Вливайте в нього оладки великою ложкою або ополоники.
7. Випікайте вироби з двох сторін по 1-2 хвилини. Подавайте оладки з сиропом і бананом. Приємного чаювання!