Оладки на 1 яйце
(покроковий рецепт з фото)
Швидкий, недорогий і дуже простий рецепт я хочу запропонувати вам на замітку. Мінімум інгредієнтів і часу вам буде потрібно, а результатом ви точно залишитеся задоволені. Рекомендую запам'ятати!
У вас бували випадки, коли хочеться щось спекти, а в холодильнику просто немає достатньої кількості інгредієнтів? Я думаю, що таке хоча б раз, але траплялося з кожним. Саме тому я хочу запропонувати вам цей варіант, як приготувати млинці на 1 яйце. Основою в даному випадку буде кефір, але ви можете взяти залишки молока, сметану або натуральний йогурт, наприклад. Із вказаної кількості інгредієнтів у вас вийде близько 30 невеликих оладок.
- Яйце - 1 штука
- Кефір - 1/2 L
- Борошно - 8 Ст. Ложок (приблизно)
- Сіль і сода - 1 щіпка
- Цукор - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1
У глибоку миску надішліть яйце, щіпку солі і трохи цукру. Збийте до однорідності виделкою, віночком або міксером.
2
Додайте борошно і перемішайте.
3
Погасіть соду в кефірі, влийте його тонкою цівкою в тісто, продовжуючи збивати.
4
Усе, Testo майже. На сковороді розігрійте масло, викладайте тісто ложкою.
5
Смажте оладки під кришкою з двох сторін до рум'яної.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!