Оладки бурякові
(покроковий рецепт з фото)
Оладки можна робити з різних продуктів. Особливо вкусниемі, ситними та поживними вони виходять з овочів. Це справжнє розмаїття на кухні порадує всю вашу сім'ю і привнесе щось нове.
Про користь цієї страви і не варто говорити, просто дізнайтеся, як приготувати оладки бурякові, і спробуйте зробити їх самостійно вдома. Знадобиться трохи продуктів, та ще й таких, які можна без проблем дістати. Я ще додала сир, так випічка стала ще смачніше. Вона вийшла ніжною і незвичайної за смаком.
- Буряк варена - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Сир фета - 100 грам
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
Буряк натріть на крупній тертці, потім додайте до неї сир, розітріть суміш виделкою. Внесіть яйце, розмішайте все до єдиної маси.
Далі додайте борошно, перець, сіль і продовжуйте заважати. Потім розігрійте духовку до 190 градусів, підготуйте лист (змастіть його маслом і застеліть папером для випічки).
Столовою ложкою сформуйте оладки на деку, випікайте їх 30 хвилин. Найкраще подавати страву зі сметаною.