Котлети бурякові з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами незвичайний, але при цьому вельми простий рецепт котлет бурякових з сиром. Рожеве "тільце" і ніжна, тане в роті сирна сердцевінку - це варто того, щоб зробити ці котлетки! смачно!
Хочу розповісти, як приготувати котлети бурякові з сиром. Це дуже цікавий рецепт, який мені дуже подобається. І якщо вам набридли звичні доповнення до гарнірів, рекомендую спробувати ці цікаві котлети соковитого рожевого кольору! Дуже красиво виглядає, якщо їх подати з якимось світлим гарніром (картопляним пюре, наприклад, або з макаронами). Рекомендую!
- Яйце - 1 штука
- Буряк - 2 штуки
- Манька - 4 Ст. Ложки
- Сир плавлений пастоподібний - 4 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Спеції - 1 За смаком
1. Буряк відварити і остудити. Потім натерти на тертці, змішаємо спочатку з плавленим сиром і подрібненим часником, а потім додамо яйце, спеції і манку. Ретельно перемішати, і нехай суміш постоїть півгодини, щоб манка набухла.
2. Тепер ваш фарш стане більш щільним і тягучим. Ще раз перемішати, ложкою на сковорідку викладаємо котлетки, смажимо кожну з двох сторін.
3. От і все! Смачного!