Пісні бурякові котлети
(покроковий рецепт з фото)
Овочеві котлети - ситне блюдо для пісного столу, яке має безліч варіацій. Кожна людина знайде смак за своїми уподобаннями. У моїй сім'ї теж є улюблений рецепт, я вам про нього розповім.
Смак цієї страви несподіваний, оскільки в складі є яблуко і кунжут. Його важко віднести до десертів або до гарячого. Виходить щось між, але це дуже смачно, перевірте самі. Але для початку подивіться, як приготувати пісні бурякові котлети. На гарнір подавайте кашу, наприклад, манну.
- Буряк - 300 грам
- Яблуко солодке - 200 грам
- Манька - 50 грам
- Вівсяні пластівці - 60 грам
- Лляні насіння - 3 чайних ложки
- Кунжут - За смаком
- Цукор - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
Буряк промийте та відваріть до готовності. Потім остудіть її, Чистий і натрію krupnoy tёrke.
До буряках натріть яблуко.
Додайте до подрібненим інгредієнтів сіль, вівсяні пластівці, цукор і манку. Добре перемішайте.
Додайте до маси лляні насіння. Ще раз перемішайте. Залиште суміш на 20 хвилин, щоб пластівці набрякли.
Сформуйте котлетки. Обваляйте їх в манці.
Обсмажте котлети в маслі з кожного боку по 3 хвилини.
Потім тушкуйте вироби ще 7 хвилин під кришкою в каструлі. Подавайте з кунжутом. Смачного!