Рецепт Окрошка без ковбаси фото

Окрошка без ковбаси
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Кефір
На обід , Літні
Супи , Холодні супи , Окрошка
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Холодні супи - моя слабкість, особливо в літню спеку. Якщо ви теж любите легкі і апетитні охолоджуючі страви, тоді запрошую вас на кухню, щоб повторити цей простий і корисний рецепт!

Опис приготування:

Чому б не відійти від класики і не зробити це блюдо виключно з овочами, зеленню і яйцями? Хочу запропонувати вам простий варіант, як приготувати окрошку без ковбаси або м'яса. Легка заправка на кефірі і мінеральній воді робить її ще корисніше. Відмінна ідея для тих, хто любите легкі і низькокалорійні страви!

  • Картопля - 2 штуки
  • Огірки - 2 штуки
  • Яйце - 4 штуки
  • Rediska - 8-10 штук
  • Зелень - 1 пучок (кріп, цибуля, петрушка)
  • Сіль і перець - За смаком
  • Мінеральна вода - 3 склянки
  • Кефір - 1.5 склянки
1
Картоплю відварити в шкірці до готовності. Після остудіть, очистіть і наріжте дрібними кубиками.
2
Яйця зваріть круто, очистіть і також наріжте.
3
Слідом подрібніть огірки і редиску.
4
Додайте щедрий пучок зелені.
5
Посоліть і поперчіть за смаком, все перемішайте.
6
Додайте кефір і холодну мінеральну воду.

Схожі рецепти