Окрошка без ковбаси
(покроковий рецепт з фото)
Холодні супи - моя слабкість, особливо в літню спеку. Якщо ви теж любите легкі і апетитні охолоджуючі страви, тоді запрошую вас на кухню, щоб повторити цей простий і корисний рецепт!
Чому б не відійти від класики і не зробити це блюдо виключно з овочами, зеленню і яйцями? Хочу запропонувати вам простий варіант, як приготувати окрошку без ковбаси або м'яса. Легка заправка на кефірі і мінеральній воді робить її ще корисніше. Відмінна ідея для тих, хто любите легкі і низькокалорійні страви!
- Картопля - 2 штуки
- Огірки - 2 штуки
- Яйце - 4 штуки
- Rediska - 8-10 штук
- Зелень - 1 пучок (кріп, цибуля, петрушка)
- Сіль і перець - За смаком
- Мінеральна вода - 3 склянки
- Кефір - 1.5 склянки
1
Картоплю відварити в шкірці до готовності. Після остудіть, очистіть і наріжте дрібними кубиками.
2
Яйця зваріть круто, очистіть і також наріжте.
3
Слідом подрібніть огірки і редиску.
4
Додайте щедрий пучок зелені.
5
Посоліть і поперчіть за смаком, все перемішайте.
6
Додайте кефір і холодну мінеральну воду.