«Олів'є» без ковбаси
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 30 хв.
Без"Олів'є" вже складно уявити собі новорічний стіл. Однак класичний рецепт підходить не всім. Тому пропоную приготувати"Олів'є" без ковбаси.
Опис приготування:
Це вегетаріанський варіант з копченим тофу, який замінить і ковбасу, і яйця в салаті. Виходить нітрохи не гірше традиційного варіанту, тому рекомендую спробувати!
- Картопля - 3-4 штук
- Морква - 1 штука
- Огірок - 1-2 штук
- Солоний огірок - 1-2 штук
- Горошок - 150 грам (консервований)
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
- Копчений тофу - 150 грам
Підготуйте всі інгредієнти.
Картоплю і моркву очистіть від шкірки. Наріжте на дрібні кубики і готуйте на пару 15-20 хвилин. Потім остудіть.
Огірки наріжте на дрібні кубики.
Тофу наріжте кубиками.
З'єднайте всі інгредієнти разом. Додайте в миску горошок.
Заправте салат майонезом, посоліть і добре перемішайте.
Олів'є без ковбаси готовий, смачного!