Новорічний салат «П'ятачок»
(покроковий рецепт з фото)
Легкий, освіжаючий, в той же час смачний і ситний салат в святковій подачі, у вигляді символу року Свині. Салат чудово буде виглядати на святковому столі і безсумнівно буде схвалений гостями.
Таким чином можна оформити будь-який салат. А я пропоную приготувати салат "п'ятачок" з пекінської капусти, огірка, яєць і курячого філе. Курку за рецептом до речі можна замінити на будь-який м'ясний продукт, підійде як відварне м'ясо, так і карбонад або шинка. У будь-якому варіанті салат виходить легкий, смачний і безсумнівно буде мати успіх не тільки на святковому столі, але і під час звичайної сімейної трапези. Спробуйте!
- Куряче філе - 200 грам (грудка)
- Яйце - 2 штуки (варене)
- Огірок - 1 штука
- Капуста пекінська - 1 штука
- Лук червоний - 0, 5 штуки
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Сік лимона - 2 Ст. Ложки (свіжовичавлений)
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Куряче філе натріть сіллю і спеціями, збризніть соком лимона і залиште маринуватися на 20-30 хвилин.
Додайте нарізаний кубиками огірок.
Подрібнене обсмажене куряче філе.