Салат «П'ятачок» з креветками
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування
, Вегетаріанське харчування
, Низькокалорійні
, Пісні страви
, Рецепти для схуднення
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.
Дуже ніжний і красивий салат. Нічого зайвого: креветки, авокадо, сир - просто ідеальне поєднання. Прикрасимо червоною рибкою у вигляді п'ятачка свинки.
Заходьте і знайомтесь з рецептом!
Опис приготування:
У цьому салаті все настільки збалансовано, що рекомендую залишити рецептуру без змін. Заправити для легкості салат можна сметаною або йогуртом. Пробуйте!
- Авокадо - 1 штука
- Креветки - 150 грам
- Яйце куряче варене - 2 штуки
- Сир - 150 грам
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Риба червона слабосолона - 150 грам (для прикраси)
1. Креветки відварити і очистіть.
2. Авокадо очистіть і наріжте кубиком.
3. Сир і яйця натріть на тертці.
4. У мисці з'єднайте всі інгредієнти і перемішайте. Заправте салат майонезом і посоліть.
5. Викладіть салат на тарілку. Покрийте зверху скибочками риби. З риби більш темного кольору зробіть 2 ніздрі. Очі я зробила з морської капусти. Смачного!