Нейжнейшее куряче філе в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт для тих, хто вважає, ніби запечене куряче філе виходить сухим і несмачним. Я ділюся рецептом, як приготувати ніжне куряче філе в духовці. Він спростує цю думку.
Завдяки помідору м'ясо виходить соковитим всередині, а зверху утворюється рум'яна кірочка. Базилік з помідором - це класичне поєднання з дивним приємним смаком і ароматом. Пробуйте і насолоджуйтеся!
- Куряче філе - 4 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Сир твердий - 100 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Базилік - За смаком
1. Куряче філе вимийте, обсушити. Розріжте вздовж, але не до кінця, щоб вийшов кишеньку. Приправити сіллю і poperčite.
2. Помідори наріжте тонкими кільцями.
3. Сир наріжте пластинами.
4. Викладіть в "кишеню" філе пару шматочків помідорів, потім - сир і кілька листочків базиліка. Зафіксуйте краю кишеньки зубочистками.
5. Змастіть форму маслом, викладіть філе, його теж змастіть. Випікайте при температурі 180 градусів від 30 до 40 хвилин.
6. Курочка готова!