Нектарини з ромашковим сиропом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування десерту з нектаринів з сиропом з ромашкового чаю.
У середній каструлі змішати чай в пакетиках, цукор і ваніль з 4 склянками води. Довести до кипіння, зменшити вогонь і розмішати до розчинення цукру.
Додати нектарин і варити протягом 2 хвилин. Викласти нектарин в миску. Очистити нектарин, збираючи виділяється сік в миску. Повернути нектарин і сік в каструлю, варити ще 10 хвилин.
Викласти фрукти на тарілку. Використовуючи шумовку, прибрати пакетики чаю і стручок. Збільшити вогонь і варити, поки рідина не перетвориться в густий сироп, близько 15 хвилин.
Викласти нектарин на тарілки, полити сиропом і подавати.
- Чаю з ромашкою - 3 штуки (пакетика)
- Цукру - 1/2 склянки
- Екстракту ванілі - 1/2 чайних ложки
- Нектарин - 4 штуки
У середній каструлі змішати чай в пакетиках, цукор і ваніль з 4 склянками води. Довести до кипіння, зменшити вогонь і розмішати до розчинення цукру.
Додати нектарин і варити протягом 2 хвилин. Викласти нектарин в миску. Очистити нектарин, збираючи виділяється сік в миску. Повернути нектарин і сік в каструлю, варити ще 10 хвилин.
Викласти фрукти на тарілку. Використовуючи шумовку, прибрати пакетики чаю і стручок. Збільшити вогонь і варити, поки рідина не перетвориться в густий сироп, близько 15 хвилин.
Викласти нектарин на тарілки, полити сиропом і подавати.
Додати нектарин і варити протягом 2 хвилин. Викласти нектарин в миску. Очистити нектарин, збираючи виділяється сік в миску. Повернути нектарин і сік в каструлю, варити ще 10 хвилин.
Викласти фрукти на тарілку. Використовуючи шумовку, прибрати пакетики чаю і стручок. Збільшити вогонь і варити, поки рідина не перетвориться в густий сироп, близько 15 хвилин.
Викласти нектарин на тарілки, полити сиропом і подавати.