Рецепт Нектарини з ромашковим сиропом фото

Нектарини з ромашковим сиропом
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Фрукти, Нектарин
Дієтичне харчування
Для дітей, На святковий стіл, Десерт
Десерти

Рецепт приготування десерту з нектаринів з сиропом з ромашкового чаю.

У середній каструлі змішати чай в пакетиках, цукор і ваніль з 4 склянками води. Довести до кипіння, зменшити вогонь і розмішати до розчинення цукру.

Додати нектарин і варити протягом 2 хвилин. Викласти нектарин в миску. Очистити нектарин, збираючи виділяється сік в миску. Повернути нектарин і сік в каструлю, варити ще 10 хвилин.

Викласти фрукти на тарілку. Використовуючи шумовку, прибрати пакетики чаю і стручок. Збільшити вогонь і варити, поки рідина не перетвориться в густий сироп, близько 15 хвилин.

Викласти нектарин на тарілки, полити сиропом і подавати.

  • Чаю з ромашкою - 3 штуки (пакетика)
  • Цукру - 1/2 склянки
  • Екстракту ванілі - 1/2 чайних ложки
  • Нектарин - 4 штуки
У середній каструлі змішати чай в пакетиках, цукор і ваніль з 4 склянками води. Довести до кипіння, зменшити вогонь і розмішати до розчинення цукру.

Додати нектарин і варити протягом 2 хвилин. Викласти нектарин в миску. Очистити нектарин, збираючи виділяється сік в миску. Повернути нектарин і сік в каструлю, варити ще 10 хвилин.

Викласти фрукти на тарілку. Використовуючи шумовку, прибрати пакетики чаю і стручок. Збільшити вогонь і варити, поки рідина не перетвориться в густий сироп, близько 15 хвилин.

Викласти нектарин на тарілки, полити сиропом і подавати.

Схожі рецепти