Пиріг з нектарини і медом
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами рецептом дуже смачного, а також дуже швидкого в приготуванні і з'їденні пирога. Ніжне, тане в роті тісто, тонкий аромат ванілі і нектарина ...
Страви з нектаринів готують частіше, ніж з персиків, так як персик занадто ніжний, а щільною м'якоттю має саме нектарин. Таке поєднання нікого не залишить байдужим. Цей пиріг не менш смачний з персиками, абрикосами або сливами (свіжими або замороженими фруктами). Експериментуйте і насолоджуйтеся!
- Мед - 1/2 склянки
- Нектарин - 3-4 штук
- Крохмаль кукурудзяний - 3 Ст. Ложки
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Яйце - 1 штука
- Готове листкове тісто - 0.5 кілограма
- Ванільний цукор - 1 щіпка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
1. Змішайте в мисці нарізані часточками нектарини, мідь, кукурудзяний крохмаль і лимонний сік.
2. Тісто розділяється на дві частини, одну частину розкачати в пласт і викладіть половину начинки посередині пирога.
3. Краї тесту защипують за годинниковою стрілкою.
4. Змастіть пиріг збитим яйцем.
5. По краях пиріг посипте цукром.
6. Випікайте пиріг 30-35 хвилин до золотистого кольору.