Пиріг з медом простий
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами дуже класним варіантом, як приготувати пиріг з медом простий і смачний. Це відмінний рецепт випічки до чаю для дітей і дорослих. Так що обов'язково спробуйте!
Приготувати цей пиріг з медом простий в домашніх умовах можна не тільки з додаванням яблук або інших фруктів, але також з ягодами, сухофруктами і горішками, наприклад. Рецепт легко приймає будь-які добавки, так що сміливо можна назвати його універсальним. Пиріг виходить дуже ніжним і буквальне тане в роті!
- Борошно - 1 Склянка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 1 щіпка
- Мускатний горіх - 1 щіпка
- Яйце - 4 штуки
- Цукор - 100 грам
- Рослинна олія - 110 мілілітрів
- Мед - 110 мілілітрів
- Сік апельсина - 50 мілілітрів
- Яблуко - 1-2 штук (по бажанню)
1. Насамперед включіть її, залиште її розігріватися до 180 градусів. У глибоку миску просійте борошно і розпушувач. Додайте щіпку солі, мускатний горіх і корицю. Також для аромату можна в рецепт приготування пирога з медом простого використовувати цедру апельсина.
2. Акуратно відокремте жовтки, з'єднайте їх з цукром. Збийте все до однорідності, а після додайте рослинне масло і мед. Ще раз як слід перемішайте, щоб маса стала однорідною. Якщо мед зацукрований, трохи розтопіть його на водяній бані.
3. Білки окремо збийте з дрібкою солі до пишної піни.
4. З'єднайте сухі і рідкі інгредієнти, збийте все до однорідності. Влийте апельсиновий сік. Він додасть випічки не тільки аромат, але і неймовірну соковитість.
5. У готове тісто акуратно перекладіть білки, перемішайте ще раз все разом. Очистіть яблука, наріжте їх невеликими кубиками.
6. Жароміцних форму змажте маслом і присипте борошном або застеліть папером для випічки. Викладіть тісто, акуратно розподіліть яблука. От і все, пиріг з медом простий в домашніх умовах готовий до випічки.
7. Випікайте його близько 40-50 хвилин до сухої сірники. Перед подачею остудіть трохи і при бажанні присипте цукровою пудрою.