Рецепт Найледачіші «Котлети по-київськи» фото

Найледачіші «Котлети по-київськи»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Птах, Курка, Куряче філе
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Ця страва добре знають у всьому світі. Якщо класичний рецепт вам здається занадто складним і нездійсненним, тоді рекомендую простіший варіант. Отже, розповідаю!

Набір інгредієнтів залишається все той же, змінюється тільки процес приготування. Такі котлети приготувати набагато простіше і швидше, не потрібно особливо вирізати філе. Отже, дивіться, як приготувати смачні котлетки нижче.

  • Куряче філе - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
  • Борошно - 0, 5 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Панірувальні сухарі - 1, 5 склянки
  • Рослинна олія - За смаком
  • Вершкове масло - 120 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Петрушка - 0, 5 пучка
найледачіші
1. М'яке масло викладіть в миску. Додайте подрібнений часник, дрібно нарізану петрушку, сіль і перець.
найледачіші
2. Перемішайте.
найледачіші
3. Викладіть масло на харчову плівку і сформуйте ковбаску, відправте в морозилку на час приготування курки.
найледачіші
4. Кожне філе розрізати вздовж на 2 частини, потім накрийте його плівкою і відбийте, сіль і poperčite. Дістаньте масло з морозилки і розріжте на 4 частини, викладіть кожен шматочок по центру.
найледачіші
5. Сформуйте конвертик, щоб начинка залишилася всередині і не витекла в процесі приготування.
найледачіші
6. В одній мисці збийте яйця, в іншу викладіть панірувальні сухарі, а в третю насипте борошно. Спершу котлету обваляйте в борошні, потім занурте в яйце і панірують у сухарях.
найледачіші
7. Розігрійте сковороду з великою кількістю рослинного масла, обсмажуйте кожну котлету 3-5 хвилин з кожного боку.
найледачіші
8. Перекладіть котлети в форму для випічки і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.
найледачіші
9. Подавайте котлети з гарніром з рису і овочевим салатом. Смачного!

Схожі рецепти