Найледачіші «Котлети по-київськи»
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва добре знають у всьому світі. Якщо класичний рецепт вам здається занадто складним і нездійсненним, тоді рекомендую простіший варіант. Отже, розповідаю!
Набір інгредієнтів залишається все той же, змінюється тільки процес приготування. Такі котлети приготувати набагато простіше і швидше, не потрібно особливо вирізати філе. Отже, дивіться, як приготувати смачні котлетки нижче.
- Куряче філе - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
- Борошно - 0, 5 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Панірувальні сухарі - 1, 5 склянки
- Рослинна олія - За смаком
- Вершкове масло - 120 грам
- Часник - 2 зубчики
- Петрушка - 0, 5 пучка

1. М'яке масло викладіть в миску. Додайте подрібнений часник, дрібно нарізану петрушку, сіль і перець.

2. Перемішайте.

3. Викладіть масло на харчову плівку і сформуйте ковбаску, відправте в морозилку на час приготування курки.

4. Кожне філе розрізати вздовж на 2 частини, потім накрийте його плівкою і відбийте, сіль і poperčite. Дістаньте масло з морозилки і розріжте на 4 частини, викладіть кожен шматочок по центру.

5. Сформуйте конвертик, щоб начинка залишилася всередині і не витекла в процесі приготування.

6. В одній мисці збийте яйця, в іншу викладіть панірувальні сухарі, а в третю насипте борошно. Спершу котлету обваляйте в борошні, потім занурте в яйце і панірують у сухарях.

7. Розігрійте сковороду з великою кількістю рослинного масла, обсмажуйте кожну котлету 3-5 хвилин з кожного боку.

8. Перекладіть котлети в форму для випічки і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.

9. Подавайте котлети з гарніром з рису і овочевим салатом. Смачного!