Настої в Калгарі
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам спробувати зробити чарівний напій - настоянку на калгані. Напій має масу корисних властивостей і (при помірному споживанні) покращує роботу печінки і шлунка.
Ця чарівна настоянка допоможе вам при стоматиті, стенокардія, entyerokolitye, виразці шлунка, гастриті, захворюваннях печінки, дизентерії та інших проблемах зі здоров'ям. Так само прийом невеликих кількостей самогону на калгані сприяє підвищенню імунітету і потенції. При цьому, рецепт приготування цього напою дуже простий.
Зараз я розповім вам, як приготувати самогон на калгані.
- Самогон - 500 мілілітрів
- Сушений корінь калгану - 1, 5 - 2 чайних ложки
- Сушений корінь солодки - 1 Чайна ложка
- Кавові зерна - 5 штук
1
У літрову скляну банку покладіть подрібнені коріння калгану і солодки, туди ж додайте цілі зерна кави.
2
Залийте все це очищеним самогоном 45-50 градусної міцності.
3
Накрийте банку щільною капроновою кришкою (можна закатати банку металевою кришкою, як звичайну консервацію), струсіть, щоб всі складові перемішалися. Залиште в темному теплому місці на три тижні (але не менше 10 днів). Бажано один раз в день струшувати банку для перемішування її вмісту, що сприяє отриманню більш насичений кольору готового продукту.
4
Процідіть готову настойку самогону на калгані через складену в декілька шарів марлю. Перелийте в пляшку (бажано темну), щільно закрийте пробкою. Зберігайте в холодильнику.
5
В процесі настоювання самогон на калгані набуває красивого червоно-коричневий колір і злегка відчутний особливий аромат з нотками кави.
Смак її досить м'який, тому п'ється самогон на калгані легко. Не викликає похмілля (звичайно, при вживанні в розумних кількостях).
Смак її досить м'який, тому п'ється самогон на калгані легко. Не викликає похмілля (звичайно, при вживанні в розумних кількостях).