«Наполеон» класичний
(покроковий рецепт з фото)
Класична випічка є хорошим вибором на святковий стіл. Її смак перевірений часом і має різних шанувальників. Це стосується багатьох рецептів. Наприклад, в моєму ви дізнаєтеся про знайомого десерті.
Про те, як приготувати "наполеон" класичний, описано нижче в покрокової інструкції. Якщо хочете, щоб вийшло все правильно, то приготуйтеся витратити час на створення тесту і крему. Тільки ніяких магазинних заготовок! До речі, ми будемо готувати простий заварний крем. Він найкраще підходить для цього торта.
- Борошно - 445 грам(400 г - в тісто, 45 г - в вершках)
- Вершкове масло - 650 грам(400 г - в тісто, 250 г - в вершках)
- Молоко - 1 літр
- Цукор - 2 склянки
- Яйце - 1 штука
- Яєчний жовток - 8 штук
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Вода - 0, 25 склянки
- Ванілін - 2 щіпки
Знову тісто скрутіть в конверт, прибравши в холодильник, а потім розкачайте. Повторіть процедуру раз 5.
Запікайте коржі 5-8 хвилин в духовці при 200 градусах. Приберіть їх остигати. Залишки тесту теж випікайте і збережіть для прикраси.
Вийшов рідкий крем. Відокремте більш тверду його частина від рідкої.
Зберіть торт. Укладайте коржі один на одного, промащуючи їх кремом. Торт також змастіть з боків і зверху.