Нагетси з курки
(покроковий рецепт з фото)
Всіма улюблені фастфудної нагетси можна легко приготувати в домашніх умовах! Парочка необхідних інгредієнтів і півгодини часу - і у вас під рукою прекрасна гаряча закуска до пива.
Є кілька способів, як приготувати нагетси з курки будинку. Якщо у вас немає фритюрниці, тоді озбройтеся звичайної сковорідкою і запасіться рослинним маслом. Знадобляться також панірувальні сухарі, спеції (я додавала крім солі і перцю ще й карі), а також яйце. Деякі ще панірують у борошні, але як на мене, краще не перебивати смак курки зайвої паніруванням.
- Куряче філе - 500 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль, перець, спеції - За смаком
- Сухарі паніровочні - 3-4 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 150 мілілітрів
Куряче філе промийте і поріжте у вигляді скибочок або брусків. Тут уже як вам зручніше буде: можна різати, поки курка ще не повністю відтанула. Можете навіть кубиками порізати.
Збийте яйце в окремій мисці.
В іншій змішайте сухарі і спеції.
Тримайте обидві мисці під рукою біля плити.
В іншій змішайте сухарі і спеції.
Тримайте обидві мисці під рукою біля плити.
Розігрійте рослинне масло на сковороді.
Кожен шматочок курки умочіть спочатку в яйці, потім в сухарях з приправами, потім знову в яйці.
Кожен шматочок курки умочіть спочатку в яйці, потім в сухарях з приправами, потім знову в яйці.
Смажте нагетси з усіх боків в олії до готовності (хвилин 5-7), готуються вони дуже швидко!
Готові нагетси з курки подавайте прямо з печі з овочами, легким гарніром або пивом.
Смачного!
Готові нагетси з курки подавайте прямо з печі з овочами, легким гарніром або пивом.
Смачного!