Начинка для пиріжків з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо соковиту і пікантну начинку для м'ясних пиріжків. Моя інтерпретація рецепта начинки для пиріжків з м'ясом вашій увазі.
Для приготування начинки для пиріжків з м'ясом я беру яловичий фарш (роблю сама, так зручніше і надійніше). Можете розбавити фарш свининою. Я звикла робити пиріжки з дріжджового тіста. Але можна успішного і з листкового, наприклад. З такою начинкою ви можете приготувати і зрази, і пиріг, а не тільки пиріжки.
- Фарш - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Вершкове масло - 50 грам
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Тісто дріжджове - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Цибуля поріжте дрібно, обсмажте.
Потім додаємо фарш, масло вершкове та спеції. Перемішайте і смажте до готовності.
Ось такий готовий фарш виходить. Перш ніж робити пиріжки, дайте начинці охолонути.
Потім ліпимо пиріжки.
Можете змастити яйцем. Надішліть в духовку на хвилин 15-20 при 220 З.
Ось такі пиріжки з начинкою для пиріжків з м'ясом. Смачного!
Ось такі пиріжки з начинкою для пиріжків з м'ясом. Смачного!