Начинка для млинців з курки
(покроковий рецепт з фото)
Ця начинка входить в п'ятірку найпопулярніших - вона ситна і смачна, що, до того ж, її легко приготувати. Вона ідеально підходить для фарширування млинчиків, тому готуємо і смачно годуємо домочадців.
Смачну і соковиту, ситну і ніжну начинку для млинців з курки приготувати зовсім нескладно. Начинка з курки, приготована за цим рецептом, буде просто танути в роті. При обсмажуванні млинців, сир підтане і скріпить всі складові начинки, вона не буде висипатися і не буде окремо від балонів. Калорій в цій начинці, звичайно, забагато, але ви ж не їсте такі млинці кожен день, можна дозволити собі насолодитися смачною їжею. Як приготувати начинку для млинців з курки - дивіться і читайте в цьому рецепті. Начинки повинно вистачити на 12-15 млинців.
- Куряче філе - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сир - 100-120 грам
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Сметана або майонез - 2 Ст. Ложки (за смаком)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
- Зелень кропу - 20 грам
Для приготування начинки нам знадобиться відварене куряче м'ясо. Його можна відварити спеціально, а можна використовувати то, яке залишилося після варіння бульйону для супу. Нарізаємо куряче м'ясо на невеликі шматочки. Можна прокрутити його через м'ясорубку, але ефект вже буде не той.
Чистимо і дрібно нарізаємо цибулину. Обсмажуємо цибулю на рослинній олії до тієї ступеня обсмаження, яка вам подобається.
Сир натираємо на тертці. Можна натерти його або на крупній, або на дрібній тертці. Тут вже орієнтуйтеся на свої особисті переваги.
Додаємо обсмажену цибулю і натертий сир до курячого м'яса.
Тепер додамо чорний мелений перець і сіль. Кількість солі залежить від того, солоне у вас м'ясо чи ні, додавати в начинку ви будете майонез або сметану. І не забувайте, що сир теж додасть солі у смак начинки. Пробуйте - і не помилитеся.
Додам невеликими порціями сметану або майонез, перемішуємо і дивимося на консистенцію начинки: вона не повинна бути надто вже соковитою, інакше витече при обсмажуванні млинців.
Ну, і останній етап - додаємо дрібно нарізаний кріп або будь-яку іншу зелень за вашим бажанням. Перемішуємо, начинка готова!