Рецепт Мус зі смородини фото

Мус зі смородини
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Ягоди , Крупи , Смородина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На святковий стіл
Десерти , Мус
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо хочете приготувати смачний і оригінальний десерт, раджу звернути увагу на цей рецепт мусу зі смородини. Упевнений, вам дуже сподобається!

Опис приготування:

Ягоди для мусу з смородини подрібніть в пюре за допомогою блендера, потім залийте водою і проваріть 15 хвилин. Штам відкриває, додайте цукор і доведіть до кипіння. Постійно помішуючи, засипте манку, варите 15 хвилин, потім охолоджують. Остиглий мус добре збийте, розкладіть по креманках і відправте в холодильник на пару годин. Після цього можна подавати на стіл. Смачного!

  • Смородина - 300 грам
  • Цукор - 200 грам
  • Вода - 500 мілілітрів
  • Манна крупа - 5 Ст. Ложок
мус зі смородини - фото крок 1
Ягоди розморозити. Свіжі, звичайно, краще, тому якщо є можливість, візьміть свіжі.
мус зі смородини - фото крок 2
Подрібніть їх в пюре.
мус зі смородини - фото крок 3
Залийте ягідне пюре водою і варіть після закипання 15 хвилин. Після цього вимкніть вогонь, дайте ягідному відвару настоятися хвилин п'ять і процідіть.
мус зі смородини - фото крок 4
Додайте у відвар цукор і помішуючи, доведіть до кипіння. У киплячий відвар тонкою цівкою всипте манку. При цьому безперервно розмішуйте щоб уникнути утворення грудок. provara 15 хвилин і відставте до повного охолодження.
мус зі смородини - фото крок 5
Остиглий мус добре збийте, розкладіть по креманках і відправте в холодильник на пару годин. Після цього можна подавати на стіл.

Схожі рецепти