Мус зі смородини
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Якщо хочете приготувати смачний і оригінальний десерт, раджу звернути увагу на цей рецепт мусу зі смородини. Упевнений, вам дуже сподобається!
Опис приготування:
Ягоди для мусу з смородини подрібніть в пюре за допомогою блендера, потім залийте водою і проваріть 15 хвилин. Штам відкриває, додайте цукор і доведіть до кипіння. Постійно помішуючи, засипте манку, варите 15 хвилин, потім охолоджують. Остиглий мус добре збийте, розкладіть по креманках і відправте в холодильник на пару годин. Після цього можна подавати на стіл. Смачного!
- Смородина - 300 грам
- Цукор - 200 грам
- Вода - 500 мілілітрів
- Манна крупа - 5 Ст. Ложок
Ягоди розморозити. Свіжі, звичайно, краще, тому якщо є можливість, візьміть свіжі.
Подрібніть їх в пюре.
Залийте ягідне пюре водою і варіть після закипання 15 хвилин. Після цього вимкніть вогонь, дайте ягідному відвару настоятися хвилин п'ять і процідіть.
Додайте у відвар цукор і помішуючи, доведіть до кипіння. У киплячий відвар тонкою цівкою всипте манку. При цьому безперервно розмішуйте щоб уникнути утворення грудок. provara 15 хвилин і відставте до повного охолодження.
Остиглий мус добре збийте, розкладіть по креманках і відправте в холодильник на пару годин. Після цього можна подавати на стіл.