Мус з малини з манкою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Фантастично красивий і фантастично смачний десерт! Інших слів для опису мусу з малини з манкою важко підібрати. Потрібно тільки приготувати і спробувати!
Опис приготування:
Для приготування мусу розімніть малину, додайте воду і відіжміть сік. В макуха залийте воду, що залишилася, додайте цукор і проваріть хвилин 10 після закипання. Потім процідіть відвар і зваріть на ньому манну кашу. Потім збийте охолоджену кашу з соком, вийшов мус розкладіть по формах і поставте в холодильник на пару годин. Перед подачею прикрасьте ягодами. Смачного!
- Малина - 300 грам
- Цукор - 250 грам
- Манна крупа - 100 грам
- Вода - 2 склянки
Розімніть малину, щоб вона пустила сік.
Додайте півсклянки води, розмішайте і відіжміть сік.
В макуха залийте воду, що залишилася, додайте цукор і проваріть хвилин 10 після закипання. Потім процідіть відкриває.
У відвар додайте манну крупу і зваріть кашу до готовності.
Охолодіть кашу до кімнатної температури, додайте сік і добре збийте.
Одержаний мус розкладіть по формах і поставте в холодильник на пару годин. Перед подачею прикрасьте ягодами. Смачного!