Густе варення з малини
(покроковий рецепт з фото)
Варення з малини - одне з улюблених, напевно, в будь-якому будинку. У дитинстві я дуже любила додавати варення з малини в чай, це було неймовірно смачно, кращі ласощі, яке я пам'ятаю.
У варення з малини є один невеликий недолік, зазвичай воно виходить досить рідким і використовувати його у випічці практично неможливо. Але і з цією проблемою господині навчилися справлятися. Сьогодні я розповім вам, як приготувати густе варення з малини з желатином. До речі, желатину необхідно зовсім небагато (нЕ желе все ж ми робимо). З 1 кг малини кладеться всього 5 г желатину, спасибі ему і pektinu, міститься в самій ягоді, варення стане густим. Таке варення можна використовувати і у випічці, і для приготування листкових сметанних десертів. Загалом, кордонів для творчості немає, а поки давайте заготовив хоча б пару баночок цих ласощів!
- Малина - 1 кілограм
- Цукор - 700 грам
- Желатин - 5 грам