Мус з кефіру і ягід
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 20 хв.
Ніжний і просто тане десерт з ароматом ягід. Робиться просто, але його незрівнянний смак не залишить нікого байдужим. Пригощайтеся!
Опис приготування:
Для цього мусу потрібно брати жирний, густий і якісний кефір. Яйця перед приготуванням повинні бути без тріщин, потрібно їх ретельно вимити з милом. Ягоди можна взяти і свіжоморожені, використовувати їх потрібно без розморожування і додавати в самий останній момент, коли все перемішано. Смачного!
- Кефір - 200 мілілітрів
- Ягоди - 200 грам
- Желатин - 10 грам
- Сироп ягідний - 12 Ст. Ложок
- Білки яєчні - 2 штуки
- Сік ягідний - 50 мілілітрів
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Всипте желатин в ягідний сік, перемішайте і залиште для набухання на 20 хвилин. Потім розпустіть на повільному вогні до розчинення желатину.
Змішайте кефір, ягоди, ягідний сироп і желатин.
Збийте білки до щільних піків.
Акуратно введіть білки в ягідну масу. Розкладіть по креманкам і поставте в холодильник на 2 годину. Прикрасьте і подавайте.
Смачного!