Мус з ягід
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 20 хв.
Якщо ви сміливо назвете себе любителем ніжних і повітряних десертів, тоді обов'язково зверніть увагу на цей класний рецепт. Поєднання ягід і вершків - це неймовірно смачно і апетитно. Спробуйте!
Опис приготування:
Хочу розповісти вам, як приготувати мус з ягід. В даному випадку це полуниця, але можете взяти абсолютно будь-яку, сезонну або навіть заморожену, наприклад. Десерт не тільки смачний і нескладний, але і, можна сказати, вітамінний. Раджу не проходити повз цього рецепта!
- Полуниця - 300 грам
- Цукор - 50 грам
- Вершки - 150 мілілітрів (жирні)
- Білки - 3 штуки
- Сік лимона - 3-4 капель
1. Ягоди вимийте, обсушити, з'єднайте з цукром і розімніть за допомогою толкушки або блендера.
2. Окремо збийте вершки.
3. Охолоджені білки збийте до пишності, додавши кілька крапель соку лимона.
4. Ягідне пюре з'єднайте спочатку з вершками.
5. А після в кілька етапів додайте білки. Готовий мус розкладіть по невеликих формочках (креманкам або келихах) і приберіть на 5-6 годин в холодильник перед подачею.