Рецепт Мус з ягід фото

Мус з ягід
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Ягоди
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Десерти , Мус
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 20 хв.

Якщо ви сміливо назвете себе любителем ніжних і повітряних десертів, тоді обов'язково зверніть увагу на цей класний рецепт. Поєднання ягід і вершків - це неймовірно смачно і апетитно. Спробуйте!

Опис приготування:

Хочу розповісти вам, як приготувати мус з ягід. В даному випадку це полуниця, але можете взяти абсолютно будь-яку, сезонну або навіть заморожену, наприклад. Десерт не тільки смачний і нескладний, але і, можна сказати, вітамінний. Раджу не проходити повз цього рецепта!

  • Полуниця - 300 грам
  • Цукор - 50 грам
  • Вершки - 150 мілілітрів (жирні)
  • Білки - 3 штуки
  • Сік лимона - 3-4 капель
мус з ягід - фото крок 1
1. Ягоди вимийте, обсушити, з'єднайте з цукром і розімніть за допомогою толкушки або блендера.
мус з ягід - фото крок 2
2. Окремо збийте вершки.
мус з ягід - фото крок 3
3. Охолоджені білки збийте до пишності, додавши кілька крапель соку лимона.
мус з ягід - фото крок 4
4. Ягідне пюре з'єднайте спочатку з вершками.
мус з ягід - фото крок 5
5. А після в кілька етапів додайте білки. Готовий мус розкладіть по невеликих формочках (креманкам або келихах) і приберіть на 5-6 годин в холодильник перед подачею.

Схожі рецепти