Рецепт Морський окунь, запечений в духовці з овочами фото

Морський окунь, запечений в духовці з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Морський окунь
Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Печена риба найкорисніша і смачна. Морський окунь має приємний і ніжний смак, для запікання ідеально підходить! Овочі приготуємо разом з рибою, буде дуже смачно!

Опис приготування:

Морський окунь складно чиститься і відокремлювати філе в сирому вигляді справа трудомістка, тому запікаю рибу цілою (так, до речі, корисніше), а потім знімаю шкірку і видаляю кісточки. Оброблення готової риби займе 1-2 хвилини. Спробуйте, блюдо дуже ароматне і ніжне.

  • Морський окунь - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Картопля - 5-6 штук
  • Перець червоний - 1-2 штук
  • Часник - 5-6 зубчиків
  • Сіль - 1-2 Щепоток
  • Чорний перець - 1-2 Щепоток
  • Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
морський окунь, запечений в духовці з овочами - фото крок 1
Морського окуня розморожуємо і потрошимо.
морський окунь, запечений в духовці з овочами - фото крок 2
Кладемо рибу на деко цілком.
морський окунь, запечений в духовці з овочами - фото крок 3
Додаємо крупно нарізану цибулю.
морський окунь, запечений в духовці з овочами - фото крок 4
Картопля чистим, ріжемо на четвертинки і викладаємо на деко до риби.
морський окунь, запечений в духовці з овочами - фото крок 5
Додаємо нарізану часточками червоний перець і часник.
морський окунь, запечений в духовці з овочами - фото крок 6
Всі посипаємо сіллю і перцем, скроплюємо олією і відправляємо в духовку. Готуємо 30-40 хвилин при температурі 190-200 градусів.
морський окунь, запечений в духовці з овочами - фото крок 7
Печені овочі викладаємо на тарілки. Рибу филируем і додаємо до овочів. Смачного!

Схожі рецепти