Морський окунь в духовці у фользі
(покроковий рецепт з фото)
Мені дуже подобаються морепродукти, їх завжди досить швидко готувати, вони неймовірно корисні і до того ж смачні. Мій чоловік просто обожнює запеченого морського окуня, якого я готую. Ось рецепт.
Хочу поділитися рецептом, як приготувати морського окуня в духовці у фользі. Дуже простий рецепт, а риба виходить соковита і дуже ароматна. Ятоба на рибі утворилася запечена скоринка, зніміть фольгу на 10 хвилин до готовності страви. Кому подобається більше соковита рибка, можете цього не робити. При бажанні можна також поруч з окунем в фольгу покласти шматочки кабачків або помідорів. Вони просочаться смачними ароматами рибки. Таким чином можна приготувати і рибу, і гарнір до неї одночасно.
- Морський окунь - 2 штуки
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1 зубчик
- Зелень кропу і петрушки - 1 пучок
- Цибуля - 1 штука
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Лимон - 0, 5 штуки
- Сіль - За смаком
1
Застелите форму фольгою, змастіть її маслом, викладіть шар нарізаного не дуже тонкими півкільцями цибулі і гілочки петрушки і кропу.
2
Морського окуня помийте, чистий. Натріть його сіллю, перцем, часником, рослинним маслом і томатною пастою.
3
Викладіть рибу на шар цибулі. Зверху покладіть шматочки лимона кільцями і ще зелень. Накрийте фольгою.
4
Розігрійте духовку до 180 градусів. Випікайте рибу близько 45 хвилин.
5
Викладіть рибу на блюдо сервіровки і прикрасьте зеленню. Смачного!