Рецепт Морський окунь в духовці у фользі фото

Морський окунь в духовці у фользі
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Фрукти , Цибуля , Лимон , Морський окунь
Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Мені дуже подобаються морепродукти, їх завжди досить швидко готувати, вони неймовірно корисні і до того ж смачні. Мій чоловік просто обожнює запеченого морського окуня, якого я готую. Ось рецепт.

Опис приготування:

Хочу поділитися рецептом, як приготувати морського окуня в духовці у фользі. Дуже простий рецепт, а риба виходить соковита і дуже ароматна. Ятоба на рибі утворилася запечена скоринка, зніміть фольгу на 10 хвилин до готовності страви. Кому подобається більше соковита рибка, можете цього не робити. При бажанні можна також поруч з окунем в фольгу покласти шматочки кабачків або помідорів. Вони просочаться смачними ароматами рибки. Таким чином можна приготувати і рибу, і гарнір до неї одночасно.

  • Морський окунь - 2 штуки
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 1 зубчик
  • Зелень кропу і петрушки - 1 пучок
  • Цибуля - 1 штука
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Сіль - За смаком
1
Застелите форму фольгою, змастіть її маслом, викладіть шар нарізаного не дуже тонкими півкільцями цибулі і гілочки петрушки і кропу.
2
Морського окуня помийте, чистий. Натріть його сіллю, перцем, часником, рослинним маслом і томатною пастою.
3
Викладіть рибу на шар цибулі. Зверху покладіть шматочки лимона кільцями і ще зелень. Накрийте фольгою.
4
Розігрійте духовку до 180 градусів. Випікайте рибу близько 45 хвилин.
5
Викладіть рибу на блюдо сервіровки і прикрасьте зеленню. Смачного!

Схожі рецепти