Морський окунь в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Морський окунь в духовці за даним рецептом виходить дуже смачним і неймовірно красивим. Готувати окуня будемо в духовці разом з овочами. Отже, покроковий рецепт окуня з фото.
Просте і одночасне розкішне блюдо - морський окунь в духовці - здатне прикрасити будь-який стіл, як буденний, так і святковий. На приготування страви йде зовсім небагато часу і енергії - щось близько півгодини, тому смак - справжнє диво! Так що, думаю, простий рецепт морського окуня в духовці принесе користь тим, хто хоче швидко приготувати смачну страву. Хай щастить!
- Морський окунь - 1 кілограм
- Біле сухе вино - 1 Склянка(200 мл)
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Картопля - 150 грам
- Цибуля - 150 грам
- Помідори - 200 грам
- Болгарський перець - 300 грам (червоний, зелений, жовтий)
- Часник - 20 грам
- Маслини і оливки - 200 грам
- Морська сіль - - За смаком
- Приправи - - За смаком
- Перець горошком - 5 штук
Підготуємо всі необхідні інгредієнти.
Тепер нам знадобитися розігріти гриль до 250 градусів. Деко посипаємо морською сіллю.
В цей час готуємо окуня. Гарненько промиваємо його, витрачати (нутрощі також ретельно промиваємо), розрізаємо рибу уздовж, обробимо на 2 частини і укладаємо на деко. Готуємо близько 10 хвилин, обсмажуючи з обох сторін.
Поки готується окунь займемося овочами. На сковорідку вливаємо оливкову мало і викладаємо нарізані кубиками червоний, жовтий і зелений перці, часник, оливки, маслини.
Потім додаємо кільцями нарізані помідори.
Приправляем, заливаємо біле вино і тушкуємо овочі близько 10 хвилин.
У фритюрі або на сковорідці обсмажуємо картопля.
У форму для випікання складаємо городину, картопля, рибу, перець горошком, поливаємо оливковою олією і ставимо в попередньо розігріту до 225 градусів духовку на 7 хвилин.
Готово. Смачного!