Рецепт Морський окунь в духовці фото

Морський окунь в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Риба та морепродукти , Окунь
Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

Морський окунь в духовці за даним рецептом виходить дуже смачним і неймовірно красивим. Готувати окуня будемо в духовці разом з овочами. Отже, покроковий рецепт окуня з фото.

Опис приготування:

Просте і одночасне розкішне блюдо - морський окунь в духовці - здатне прикрасити будь-який стіл, як буденний, так і святковий. На приготування страви йде зовсім небагато часу і енергії - щось близько півгодини, тому смак - справжнє диво! Так що, думаю, простий рецепт морського окуня в духовці принесе користь тим, хто хоче швидко приготувати смачну страву. Хай щастить!

  • Морський окунь - 1 кілограм
  • Біле сухе вино - 1 Склянка(200 мл)
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
  • Картопля - 150 грам
  • Цибуля - 150 грам
  • Помідори - 200 грам
  • Болгарський перець - 300 грам (червоний, зелений, жовтий)
  • Часник - 20 грам
  • Маслини і оливки - 200 грам
  • Морська сіль - - За смаком
  • Приправи - - За смаком
  • Перець горошком - 5 штук
морський окунь в духовці - фото крок 1
Підготуємо всі необхідні інгредієнти.
морський окунь в духовці - фото крок 2
Тепер нам знадобитися розігріти гриль до 250 градусів. Деко посипаємо морською сіллю.
морський окунь в духовці - фото крок 3
В цей час готуємо окуня. Гарненько промиваємо його, витрачати (нутрощі також ретельно промиваємо), розрізаємо рибу уздовж, обробимо на 2 частини і укладаємо на деко. Готуємо близько 10 хвилин, обсмажуючи з обох сторін.
морський окунь в духовці - фото крок 4
Поки готується окунь займемося овочами. На сковорідку вливаємо оливкову мало і викладаємо нарізані кубиками червоний, жовтий і зелений перці, часник, оливки, маслини.
морський окунь в духовці - фото крок 5
Потім додаємо кільцями нарізані помідори.
морський окунь в духовці - фото крок 6
Приправляем, заливаємо біле вино і тушкуємо овочі близько 10 хвилин.
морський окунь в духовці - фото крок 7
У фритюрі або на сковорідці обсмажуємо картопля.
морський окунь в духовці - фото крок 8
У форму для випікання складаємо городину, картопля, рибу, перець горошком, поливаємо оливковою олією і ставимо в попередньо розігріту до 225 градусів духовку на 7 хвилин.
морський окунь в духовці - фото крок 9
Готово. Смачного!

Схожі рецепти