Морський коктейль в розсолі
(покроковий рецепт з фото)
Як часто у вас виходить їсти морепродукти? У мене це трапляється вкрай рідко, на мій жаль. Але ж вони корисні, містять багато білка, та й взагалі дуже смачні. Особливо, в цьому рецепті.
З отриманої заготовки можна зробити салат, додавши свіжі овочі і заправку. А також її можна їсти в якості закуски, яка поєднується з білим вином або пивом. Подивіться, як приготувати морський коктейль в розсолі. Простий рецепт створення подарує вам оригінальний смак для всієї родини.
- Морський коктейль - 500 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1, 5 Ст. Ложки
- Чорний перець - 5 штук (горошком)
- Лавровий лист - 1 штука
- Рослинна олія - 40 мілілітрів
- Оцет 9% - 90 мілілітрів
- Ріпчаста цибуля - 50 грам

Спочатку відваріть заморожені морепродукти. У киплячу воду (близько 2-х літрів) всипте морський коктейль. Варіть його 3 хвилини.

Потім воду злийте, а морепродукти остудіть.

Поки зробіть розсіл. Змішайте в каструлі сіль, лавровий лист, перець і цукор.

Влийте до спецій масло, оцет і 200 мл води. Перемішайте. Доведіть рідину до кипіння, а потім остудіть.

Потім наріжте півкільцями цибулю. З'єднайте його з морепродуктами.

Перекладіть інгредієнти в скляну банку з кришкою. Влийте до них розсіл.

Закрутіть морський коктейль кришкою. Залиште його маринуватися на 1 добу в холодильнику. Потім пробуйте. Смачного!