Морс із заморожених ягід
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете круглий рік пити натуральні і корисні домашні напої, тоді цей простий варіант, як приготувати морс з заморожених ягід? обов'язково варто запам'ятати. Смачно і корисно.
Зробити морс можна з абсолютно будь-яких ягід, які виявляться у вас під рукою. Правда від того, які саме ви візьмете, залежить і кількість цукру. Подавати до столу напій можна з льодом, доповнивши листком м'яти, наприклад. Це чудовий напій для дорослих і дітей.
- Брусниця - 2 склянки
- Цукор - 2 склянки
- Вода - 8-10 склянок
1. Для того, щоб приготувати морс, потрібно всього два основних інгредієнта: ягоди і цукор. В даному випадку це заморожена брусниця.
2. Ягоди можна попередньо не розморожувати. Надішліть ягоди і цукор у велику каструлю.
3. Влийте чисту воду і поставте на вогонь.
4. Доведіть до кипіння. Проваріть буквально 1-2 хвилини і зніміть з вогню. Морс потрібно залишити настоюватися до повного охолодження.
5. В результаті вийде класний напій з насиченим брусничним смаком і ароматом.