Обліпиховий чай із заморожених ягід
(покроковий рецепт з фото)
Обліпиховий чай дуже давно відомий своїми корисними властивостями. Його ще називають чаєм довголіття. Тому він користується великою популярністю, особливо в зиязик пору року.
Такий чай найкраще готувати в порціонної посуді. Смачний, ароматний і корисний напій вас зігріє після прогулянки по морозу. За смаком в нього можна додати трохи меду. Це додасть йому ще більшої користі. Спробуйте!
- Обліпиха - 100 грам
- Бадьян - 2-4 штук
- Гвоздика - 4-6 штук
- Обкладинка - 1 штук
- Апельсин - 1 штук
- Чай чорний - 1 Ст. Ложок
- Вода - 1 літрів (окріп)
У посуд для приготування чаю викладіть ягоди обліпихи. Розморожувати їх не треба.
Додайте прянощі.
Додайте нарізані апельсини і трохи чайної заварки. Залийте все окропом і накрийте кришкою. Залиште заваритися хвилин на 5.
Приємного чаювання!