Морозиво з персиків
(покроковий рецепт з фото)
Морозиво можна готувати різними способами. З фруктами воно виходить дуже смачним, тому не тільки діти, але і дорослі дуже люблять саме це морозиво. Персики в якості добавки - ідеально!
За таким рецептом морозиво з персиків в домашніх умовах виходить чудовим! В якості наповнювача може бути використаний будь-який джем, варення і навіть сироп. При подачі прикрасьте фруктами або карамеллю.
- Персик - 1 кілограм
- Вершки - 1 літр
- Цукор - 200 грам
- Яйце - 7 штук
- Лимон - 1 штука
- Ваніль - За смаком
1. Для початку нам слід подрібнити персики: видаліть кісточку, наріжте невеликими шматочками і подрібніть в блендері.
2. Виливаємо вершки в глибоку ємність і ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння, але не кип'ятимо!
3. Починаємо збивати жовтки з цукром. Доводимо до консистенції, поки маса не стане світлою і густий.
4. Тепер з'єднуємо жовтки з теплими вершками і ретельно перемішуємо. Маса повинна вийти однорідною. Ставимо на вогонь і постійно помішувати, поки крем не почне густіти. Знімаємо з вогню і даємо масі охолонути.
5. Для цього рецепта я зазвичай використовую персикове варення або свіжоприготовлений джем. Змішуємо вершки з фруктовим наповнювачем і доводимо масу до однорідної консистенції.
6. Заливаємо масу в форму і ставимо в морозильну камеру на дві години. Через час, подаємо морозиво з персиків в домашніх умовах в замороженому вигляді. Під час презентації можна використовувати листочки м'яти, сироп і навіть карамель.