Морозиво з кавуна
(покроковий рецепт з фото)
Спекотного літа такий десерт доведеться дуже до речі. Досить їсти магазинну хімію! Приготуйте легко і швидко своїми руками відмінне морозиво з кавуна!
Для літньої вечірки відмінно підійде морозиво з кавуна. Збийте в блендері м'якоть кавуна, сік лайма, текілу і цукор. Процідіть суміш і розлийте по стаканчиках. У кожен стаканчик помістіть гурток лайма з паличкою і заморозьте в морозилці протягом 7-8 годин. Готове морозиво виберіть з форми і подайте до столу. Смачного!
- М'якоть кавуна - 500 грам
- Сік лайма - 0, 75 склянки
- Текіла - 0, 5 склянки
- Цукор - 0, 5 склянки
- Вапно - 1-2 штук
М'якоть кавуна без насіння і шкірки помістіть в блендер.
Додайте сік лайма, цукор і текілу.
Збийте суміш і процідіть через сито.
Розлийте по формах.
Лайм наріжте кружальцями, проткніть кожен кружечок паличкою і помістіть по одному кружечку з паличкою в кожну склянку з кавунової сумішшю. Надішліть в морозилку для заморозки на 7-8 годин. Потім виберіть морозиво з форми і подайте на стіл.