Рецепт Морозиво з кавуна фото

Морозиво з кавуна
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Ягоди, Фрукти, Кавун
Дієтичне харчування, Вагітним і годуючим
На обід, На святковий стіл, День народження, Фуршет
Десерти, Морозиво

Спекотного літа такий десерт доведеться дуже до речі. Досить їсти магазинну хімію! Приготуйте легко і швидко своїми руками відмінне морозиво з кавуна!

Для літньої вечірки відмінно підійде морозиво з кавуна. Збийте в блендері м'якоть кавуна, сік лайма, текілу і цукор. Процідіть суміш і розлийте по стаканчиках. У кожен стаканчик помістіть гурток лайма з паличкою і заморозьте в морозилці протягом 7-8 годин. Готове морозиво виберіть з форми і подайте до столу. Смачного!

  • М'якоть кавуна - 500 грам
  • Сік лайма - 0, 75 склянки
  • Текіла - 0, 5 склянки
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Вапно - 1-2 штук
морозиво з кавуна - фото крок 1
М'якоть кавуна без насіння і шкірки помістіть в блендер.
морозиво з кавуна - фото крок 2
Додайте сік лайма, цукор і текілу.
морозиво з кавуна - фото крок 3
Збийте суміш і процідіть через сито.
морозиво з кавуна - фото крок 4
Розлийте по формах.
морозиво з кавуна - фото крок 5
Лайм наріжте кружальцями, проткніть кожен кружечок паличкою і помістіть по одному кружечку з паличкою в кожну склянку з кавунової сумішшю. Надішліть в морозилку для заморозки на 7-8 годин. Потім виберіть морозиво з форми і подайте на стіл.

Схожі рецепти