Морозиво «тірамісу»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 4 г. 0 хв.
Мабуть, ніхто не зможе відязикатися від десерту "тірамісу", а якщо ще й у вигляді морозива - тоді успіх вашої вечері забезпечений! За цим рецептом морозива ви зможете приготувати чудовий десерт!
Опис приготування:
Існує багато рецептів тірамісу, на цей раз я вибрала цей. Для приготування морозива "тірамісу" нам знадобляться готові печива савоярді, вершки жирністю 33 %, трохи коньяку, маскарпоне (або інший схожий сир, можна навіть взяти сир, тільки його потрібно буде перемішати так, щоб грудочок не було). У мене вийшла досить велика форма. Вистачає на 4 порції. Дивимося рецепт.
- Маскарпоне - 500 грам
- Вершки - 150 мілілітрів
- Цукор - 200 грам
- Гіркий шоколад - 50 грам
- Коньяк - 3 Ст. Ложки
- Кава - 5 Ст. Ложок
- Печиво"Савоярді" - 200 грам
- Вода - 600 мілілітрів
Кава (звичайний мелений) прибутку, . Штам, додайте цукру 85 грам і коньяк. Форму застеліть плівкою харчової з запасом.
Шоколад рубаємо ножем. Вершки збиваємо міксером. Потім змішуємо маскарпоне з шоколадом і вершками, все перемішуємо.
Печінка дуже швидко занурюємо в кавово-коньячну суміш і викладаємо форму.
Викладаємо крем, зверху закриваємо знову печивом.
Закриваємо плівкою щільно і відправляємо в морозилку години на 3-4.
Готове морозиво "тірамісу" акуратно дістаємо з форми і подаємо, прикрасивши какао. Смачного!
Готове морозиво "тірамісу" акуратно дістаємо з форми і подаємо, прикрасивши какао. Смачного!