Рецепт Морозиво «тірамісу» фото

Морозиво «тірамісу»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти
Низькокалорійні
На святковий стіл , Фуршет
Десерти , Морозиво
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Мабуть, ніхто не зможе відязикатися від десерту "тірамісу", а якщо ще й у вигляді морозива - тоді успіх вашої вечері забезпечений! За цим рецептом морозива ви зможете приготувати чудовий десерт!

Опис приготування:

Існує багато рецептів тірамісу, на цей раз я вибрала цей. Для приготування морозива "тірамісу" нам знадобляться готові печива савоярді, вершки жирністю 33 %, трохи коньяку, маскарпоне (або інший схожий сир, можна навіть взяти сир, тільки його потрібно буде перемішати так, щоб грудочок не було). У мене вийшла досить велика форма. Вистачає на 4 порції. Дивимося рецепт.

  • Маскарпоне - 500 грам
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Цукор - 200 грам
  • Гіркий шоколад - 50 грам
  • Коньяк - 3 Ст. Ложки
  • Кава - 5 Ст. Ложок
  • Печиво"Савоярді" - 200 грам
  • Вода - 600 мілілітрів
морозиво & Quot; Тірамісу
Кава (звичайний мелений) прибутку, . Штам, додайте цукру 85 грам і коньяк. Форму застеліть плівкою харчової з запасом.
морозиво & Quot; Тірамісу
Шоколад рубаємо ножем. Вершки збиваємо міксером. Потім змішуємо маскарпоне з шоколадом і вершками, все перемішуємо.
морозиво & Quot; Тірамісу
Печінка дуже швидко занурюємо в кавово-коньячну суміш і викладаємо форму.
морозиво & Quot; Тірамісу
Викладаємо крем, зверху закриваємо знову печивом.
морозиво & Quot; Тірамісу
Закриваємо плівкою щільно і відправляємо в морозилку години на 3-4.
Готове морозиво "тірамісу" акуратно дістаємо з форми і подаємо, прикрасивши какао. Смачного!

Схожі рецепти