Рецепт Морквяний рулет фото

Морквяний рулет
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Овочі , Морква
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , Святковий обід , Новий рік , Різдво
Гарячі страви
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочу розповісти вам про одне дивне блюді, яке підкорює не тільки своїм смаком, але і зовнішнім виглядом. Найпростіші інгредієнти тут перетворюються в щось неймовірне. Дуже рекомендую!

Опис приготування:

Хочу відразу сказати, що закуска повинна бути зроблена заздалегідь, так як вона повинна полежати в холодильнику не менше 3 годин, а найкраще - всю ніч. Подавайте до столу її з соусом, наприклад, або з листям салату. Отже, хочу розповісти, як приготувати морквяний рулет з ніжною начинкою з сиру і зелені. Ця страва точно не залишить вас в числі байдужих!

  • Морква - 0.5 кілограма
  • Яйце - 3 штуки
  • Сир - 50 грам
  • Плавлений сирок - 2 штуки
  • Зелень - 0.5 пучка
  • Майонез - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
  • Рослинна олія - 3-4 чайних ложок
морквяний рулет - фото крок 1
1. Починається процес приготування з включення духовки. Поки буде робитися основа, духовка повинна розігрітися до 180 градусів. Морква вимийте, очистіть і натріть на тертці. Викладіть на сковороду і обсмажте трохи до м'якості. Перекладіть в глибоку миску.
Додайте подрібнену зелень (приблизно половину) і жовтки. Посоліть і за бажанням додайте перець.
морквяний рулет - фото крок 2
2. Окремо з дрібкою солі збийте білки. Це додасть рулету більш ніжну текстуру. Викладіть білки до моркви і дуже акуратно перемішайте.
морквяний рулет - фото крок 3
3. Ось така повітряна маса повинна вийти в результаті.
морквяний рулет - фото крок 4
4. Деко застеліть пергаментом і змастіть трішки маслом. Викладіть на нього морквяний основу, розрівняйте її. Надішліть в духовку і запікайте хвилин 15-17.
морквяний рулет - фото крок 5
5. А тим часом можна зайнятися начинкою. В окремій мисочці з'єднайте тертий сир і зелень. Заправте майонезом і перемішайте. Можна посолити, якщо сир недостатньо солоний.
морквяний рулет - фото крок 6
6. Підготуйте лист харчової плівки. Дістаньте морквяний корж з духовки, остудіть його протягом хвилин 5-7. Після дуже акуратно перекладіть на плівку, прибравши пергамент.
морквяний рулет - фото крок 7
7. Розподіліть рівним шаром начинку, трохи відступивши від краю.
морквяний рулет - фото крок 8
8. Акуратно і щільно загорніть. Приберіть рулет в холодильник, щоб він як слід просочився і застиг.
Смачного!

Схожі рецепти