Рецепт Морквяний рулет фото

Морквяний рулет
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Овочі, Морква
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження, Святковий обід, Новий рік, Різдво
Гарячі страви

Хочу розповісти вам про одне дивне блюді, яке підкорює не тільки своїм смаком, але і зовнішнім виглядом. Найпростіші інгредієнти тут перетворюються в щось неймовірне. Дуже рекомендую!

Хочу відразу сказати, що закуска повинна бути зроблена заздалегідь, так як вона повинна полежати в холодильнику не менше 3 годин, а найкраще - всю ніч. Подавайте до столу її з соусом, наприклад, або з листям салату. Отже, хочу розповісти, як приготувати морквяний рулет з ніжною начинкою з сиру і зелені. Ця страва точно не залишить вас в числі байдужих!

  • Морква - 0.5 кілограма
  • Яйце - 3 штуки
  • Сир - 50 грам
  • Плавлений сирок - 2 штуки
  • Зелень - 0.5 пучка
  • Майонез - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
  • Рослинна олія - 3-4 чайних ложок
морквяний рулет - фото крок 1
1. Починається процес приготування з включення духовки. Поки буде робитися основа, духовка повинна розігрітися до 180 градусів. Морква вимийте, очистіть і натріть на тертці. Викладіть на сковороду і обсмажте трохи до м'якості. Перекладіть в глибоку миску.
Додайте подрібнену зелень (приблизно половину) і жовтки. Посоліть і за бажанням додайте перець.
морквяний рулет - фото крок 2
2. Окремо з дрібкою солі збийте білки. Це додасть рулету більш ніжну текстуру. Викладіть білки до моркви і дуже акуратно перемішайте.
морквяний рулет - фото крок 3
3. Ось така повітряна маса повинна вийти в результаті.
морквяний рулет - фото крок 4
4. Деко застеліть пергаментом і змастіть трішки маслом. Викладіть на нього морквяний основу, розрівняйте її. Надішліть в духовку і запікайте хвилин 15-17.
морквяний рулет - фото крок 5
5. А тим часом можна зайнятися начинкою. В окремій мисочці з'єднайте тертий сир і зелень. Заправте майонезом і перемішайте. Можна посолити, якщо сир недостатньо солоний.
морквяний рулет - фото крок 6
6. Підготуйте лист харчової плівки. Дістаньте морквяний корж з духовки, остудіть його протягом хвилин 5-7. Після дуже акуратно перекладіть на плівку, прибравши пергамент.
морквяний рулет - фото крок 7
7. Розподіліть рівним шаром начинку, трохи відступивши від краю.
морквяний рулет - фото крок 8
8. Акуратно і щільно загорніть. Приберіть рулет в холодильник, щоб він як слід просочився і застиг.
Смачного!

Схожі рецепти