Рецепт Морквяний рулет дієтичний фото

Морквяний рулет дієтичний
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Овочі, Морква
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Хочу розповісти вам, як приготувати морквяний рулет дієтичний і неймовірно смачний. Це приголомшливий варіант закуски для дітей і дорослих, який чудово доповнить ваше щоденне меню. Раджу!

Ця страва чудово підійде для сніданку, наприклад, або в якості корисного перекусу. Що може бути краще поєднання таких корисних продуктів, як сир і моркву? Подавати до столу рулетик можна зі сметаною або соусом до смаку. До речі, його цілком можете приготувати і в солодкому варіанті, виключивши зелень і додавши цукрозамінник за смаком. Буде теж дуже класно!

  • Морква - 500 грам
  • Яйце - 3-4 штук
  • Сир нежирний - 150 грам
  • Зелень - 0.5 пучка
  • Сіль і перець - За смаком
  • Часник - За смаком
морквяний рулет дієтичний - фото крок 1
1. Морква потрібно вимити і очистити. Натріть її на тертці і викладіть в глибоку миску.
морквяний рулет дієтичний - фото крок 2
2. Акуратно відокремте білки від жовтків.
морквяний рулет дієтичний - фото крок 3
3. Жовтки додайте відразу в морква. Посоліть і поперчіть трохи за смаком. Ретельно перемішайте.
морквяний рулет дієтичний - фото крок 4
4. Білки окремо збийте з дрібкою солі і тільки потім викладіть в мисочку.
морквяний рулет дієтичний - фото крок 5
5. Деко застеліть пергаментом, на який викладіть морквяну масу рівним шаром. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 20.
морквяний рулет дієтичний - фото крок 6
6. В якості начинки пропоную використовувати ніжний знежирений сир і свіжу зелень. Надішліть все в чашу блендера, додайте дрібку солі і збийте до однорідності. Можна додати за смаком часник.
морквяний рулет дієтичний - фото крок 7
7. Готовий корж остудіть як слід, а після викладіть на робочий стіл.
морквяний рулет дієтичний - фото крок 8
8. Змастіть його по всій поверхні сирним кремом.
морквяний рулет дієтичний - фото крок 9
9. Акуратно сформуйте рулет, щільно загорнувши корж з начинкою. Оберніть його харчовою плівкою і приберіть в холодильник мінімум на пару годин (але можна і на ніч).

Схожі рецепти