Морквяний рулет дієтичний
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти вам, як приготувати морквяний рулет дієтичний і неймовірно смачний. Це приголомшливий варіант закуски для дітей і дорослих, який чудово доповнить ваше щоденне меню. Раджу!
Ця страва чудово підійде для сніданку, наприклад, або в якості корисного перекусу. Що може бути краще поєднання таких корисних продуктів, як сир і моркву? Подавати до столу рулетик можна зі сметаною або соусом до смаку. До речі, його цілком можете приготувати і в солодкому варіанті, виключивши зелень і додавши цукрозамінник за смаком. Буде теж дуже класно!
- Морква - 500 грам
- Яйце - 3-4 штук
- Сир нежирний - 150 грам
- Зелень - 0.5 пучка
- Сіль і перець - За смаком
- Часник - За смаком
1. Морква потрібно вимити і очистити. Натріть її на тертці і викладіть в глибоку миску.
2. Акуратно відокремте білки від жовтків.
3. Жовтки додайте відразу в морква. Посоліть і поперчіть трохи за смаком. Ретельно перемішайте.
4. Білки окремо збийте з дрібкою солі і тільки потім викладіть в мисочку.
5. Деко застеліть пергаментом, на який викладіть морквяну масу рівним шаром. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 20.
6. В якості начинки пропоную використовувати ніжний знежирений сир і свіжу зелень. Надішліть все в чашу блендера, додайте дрібку солі і збийте до однорідності. Можна додати за смаком часник.
7. Готовий корж остудіть як слід, а після викладіть на робочий стіл.
8. Змастіть його по всій поверхні сирним кремом.
9. Акуратно сформуйте рулет, щільно загорнувши корж з начинкою. Оберніть його харчовою плівкою і приберіть в холодильник мінімум на пару годин (але можна і на ніч).