Рецепт Морквяний маффин фото

Морквяний маффин
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Яйця, Морква, Горіхи, Грецькі горіхи
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, На швидку руку, На сніданок, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке, Маффіни

Якщо ви до цих пір не пробували морквяний маффин, то вам обов'язково варто спробувати приготувати цю випічку! ніжні, ароматні кексики дуже гарного кольору підкорять ваше серце навіки.

Морквяні маффіни в першу чергу приваблюють до себе увагу своїм неординарним забарвленням: вони яскраво-помаранчеві, як морквина. Відразу виникає бажання їх спробувати. А смак просто чудовий! До того ж морква дуже корисна, так що кекси, окрім всього, ще й принесуть вам користь. Подавайте їх до чаю або з молоком. Більше не буду мучити і поділюся рецептом, як приготувати морквяний маффин.

  • Морква - 3 штуки
  • Яйця - 2 штуки
  • Цукор - 2/3 склянки
  • Борошно пшеничне - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Обкладинка - 1 щіпка
  • Імбир - 1 щіпка
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Волоський горіх - 2 Ст. Ложки
  • Ізюм - 2 Ст. Ложки
1
З'єднайте борошно з содою, корицею, імбиром і ваніліном.
2
Добре збийте яйця з маслом і цукром.
3
З'єднайте збиті яйця з борошном.
4
Волоські горіхи подрібніть ножем і обсмажте трохи на сковороді.
5
Ізюм залийте окропом на 15 хвилин, щоб він набряк.
6
Очистіть моркву і потріть її на дрібній тертці.
7
Додайте терту моркву, горіхи і родзинки в тісто. Добре перемішайте.
8
Викладіть тісто в паперові формочки або в змащені силіконові / металеві. Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 20 хвилин.
9
Смачного!

Схожі рецепти