Морквяний маффин
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви до цих пір не пробували морквяний маффин, то вам обов'язково варто спробувати приготувати цю випічку! ніжні, ароматні кексики дуже гарного кольору підкорять ваше серце навіки.
Морквяні маффіни в першу чергу приваблюють до себе увагу своїм неординарним забарвленням: вони яскраво-помаранчеві, як морквина. Відразу виникає бажання їх спробувати. А смак просто чудовий! До того ж морква дуже корисна, так що кекси, окрім всього, ще й принесуть вам користь. Подавайте їх до чаю або з молоком. Більше не буду мучити і поділюся рецептом, як приготувати морквяний маффин.
- Морква - 3 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 2/3 склянки
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Вершкове масло - 100 грам
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Обкладинка - 1 щіпка
- Імбир - 1 щіпка
- Ванілін - 1 щіпка
- Волоський горіх - 2 Ст. Ложки
- Ізюм - 2 Ст. Ложки
1
З'єднайте борошно з содою, корицею, імбиром і ваніліном.
2
Добре збийте яйця з маслом і цукром.
3
З'єднайте збиті яйця з борошном.
4
Волоські горіхи подрібніть ножем і обсмажте трохи на сковороді.
5
Ізюм залийте окропом на 15 хвилин, щоб він набряк.
6
Очистіть моркву і потріть її на дрібній тертці.
7
Додайте терту моркву, горіхи і родзинки в тісто. Добре перемішайте.
8
Викладіть тісто в паперові формочки або в змащені силіконові / металеві. Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 20 хвилин.
9
Смачного!