Рецепт Морква, тушкована в сметані фото

Морква, тушкована в сметані
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня
Овочі , Морква
Дієтичне харчування , Вагітним і годуючим
На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Морква - чудовий овоч, наділений великою кількістю корисних для організму властивостей. Вітаміни та мікроелементи, містяться в моркві - це запорука краси і здоров'я, до яких всі прагнуть.

Опис приготування:

Всім раджу цей рецепт моркви, тушкованої в сметані! Готується дуже просто, йде мінімальна кількість продуктів, а смачно-то як! Морква в сметані або вершках прекрасно підійде практично до будь-якої страви, особливо м'ясного. Оцініть самі!

  • Морква - 1 кілограм
  • Крем - 250 грам (або вершки)
  • Петрушка - 1 штука (пучок)
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Спеції - За смаком (по бажанню)
морква, тушкована в сметані - фото крок 1
1. Насамперед нарізаємо кружечками морква. Це зручно і швидко робиться за допомогою овочерізки.
морква, тушкована в сметані - фото крок 2
2. Нарізану моркву викладаємо в розігріту сковороду, а краще сотейник, і заливаємо водою приблизно на 2 см. Потім накриваємо сковорідку кришкою і залишаємо гаситися.
морква, тушкована в сметані - фото крок 3
3. Поки морква гаситься, подрібнюємо петрушку.
морква, тушкована в сметані - фото крок 4
4. Коли морква стане досить м'якою, вливаємо в сковороду сметану або вершки. Солимо, перчимо і додаємо нарізану петрушку. Перемішуємо всі компоненти. Якщо Вам здається, що рідини занадто мало, можете налити в сковороду ще трохи води. Тушкуємо блюдо ще 5 хвилин.
морква, тушкована в сметані - фото крок 5
5. Морква в сметані готова! Можна подавати до столу. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти