Молода картопля з кропом
(покроковий рецепт з фото)
Молода картопля з кропом - ошатне блюдо, підходяще для святкового столу! Але в повсякденному кухні від нього теж ніхто не відязикаться. Смачно, запашний, красиво. І дуже навіть корисно!
Приготувати молода картопля з кропом можна як самостійну страву. Це просто смакота! Я люблю робити його і як гарнір до тушкованим овочам, курці і свинині. Головне в цьому рецепті не переварити картопля, перед смаженням він повинен бути майже готовий, крепенький, щоб не розсипався на сковороді. Подавати його потрібно відразу або посипати сиром із зеленню перед самою подачею, але тоді його доведеться ще раз розігрівати. Успіхів і приємного апетиту!
- Картопля - 900 грам
- Олія - 4 Ст. Ложки
- Кріп - 2-3 Ст. Ложок (свіжий)
- Пармезан тертий - 1/2 склянки
- Часник сухий - За смаком
Підготувати продукти.
Картоплю помити і порізати на четвертинки. Відварити в підсоленій воді 10-12 хвилин.
Масло розтопити в сковороді і вивантажити в нього відварену картоплю.
Посоліть картопля часниковою сіллю і обсмажте до золотистого кольору по 3 хвилини з кожного боку.
Посипте пармезаном і кропом. Зніміть з вогню.
Смачного!