Рецепт Молочний суп фото

Молочний суп
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Молоко, Вермішель
Дієтичне харчування
На вечерю, Для дітей, На сніданок
Супи

Кому мама в дитинстві не готувала такий супчик? Його подавали в дитячому садку, але у мами він набагато смачніше. Розповім мамин рецепт, як приготувати молочний суп, в який додаю тонку вермішель.

Цей суп не зберігають в холодильнику, краще приготувати його порційно і з'їсти відразу, в іншому випадку вермішель розмокне. Можна додати ваніль або корицю за смаком, якщо любите. Замість вермішелі використовують інші макаронні вироби, крупи (мал, гречку, пшоно). Підсолодити суп можна цукром або медом. Суп можна їсти на сніданок, в обід або на вечерю.

  • Молоко - 4 склянки
  • Вермішель - 1 Склянка
  • Сіль - За смаком (на кінчику ножа)
  • Цукровий пісок - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 30 грам
молочний суп - фото крок 1
1. У каструлю налийте молоко, додайте вершкове масло і відправте на вогонь.
молочний суп - фото крок 2
2. Додайте в каструлю до молока і масла цукровий пісок, сіль на кінчику ножа.
молочний суп - фото крок 3
3. Доведіть вміст каструлі до кипіння і розчинення масла.
молочний суп - фото крок 4
4. Додайте тонку вермішель і добре перемішайте, щоб вона не злиплися.
молочний суп - фото крок 5
5. Відразу приберіть каструлю з вогню (якщо макарони товсті, проваріть пару хвилин).
молочний суп - фото крок 6
6. Накрийте каструлю кришкою і залиште на 10 хвилин, за цей час вермішель приготується.
молочний суп - фото крок 7
7. Подавайте молочний суп відразу. Смачного!

Схожі рецепти