Молочний суп
(покроковий рецепт з фото)
Кому мама в дитинстві не готувала такий супчик? Його подавали в дитячому садку, але у мами він набагато смачніше. Розповім мамин рецепт, як приготувати молочний суп, в який додаю тонку вермішель.
Цей суп не зберігають в холодильнику, краще приготувати його порційно і з'їсти відразу, в іншому випадку вермішель розмокне. Можна додати ваніль або корицю за смаком, якщо любите. Замість вермішелі використовують інші макаронні вироби, крупи (мал, гречку, пшоно). Підсолодити суп можна цукром або медом. Суп можна їсти на сніданок, в обід або на вечерю.
- Молоко - 4 склянки
- Вермішель - 1 Склянка
- Сіль - За смаком (на кінчику ножа)
- Цукровий пісок - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 30 грам
1. У каструлю налийте молоко, додайте вершкове масло і відправте на вогонь.
2. Додайте в каструлю до молока і масла цукровий пісок, сіль на кінчику ножа.
3. Доведіть вміст каструлі до кипіння і розчинення масла.
4. Додайте тонку вермішель і добре перемішайте, щоб вона не злиплися.
5. Відразу приберіть каструлю з вогню (якщо макарони товсті, проваріть пару хвилин).
6. Накрийте каструлю кришкою і залиште на 10 хвилин, за цей час вермішель приготується.
7. Подавайте молочний суп відразу. Смачного!