Молочний кисіль з малиною
(покроковий рецепт з фото)
Увага! Загляньте до себе в морозильник і в дальньому кутку пошукайте заморожені ягоди з літа. Знайшли? Тоді бігом на кухню готувати з них смачний напій з дитинства. Досить їм лежати без діла!
Згадайте, як приготувати молочний кисіль з малиною. Коли я була дитиною, то просто не переносила цю текстуру і смак, але зараз переглянула свої переваги. Тим більше, що до складу додано молоко. А ще замість малини можете спробувати інші ягоди, тільки тоді регулюйте цукор за смаком.
- Молоко - 500 мілілітрів
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Крохмаль - 1, 5 Ст. Ложки
- Малина - 50 грам
- Вода холодна - 0, 5 склянки
1. У невелику каструлю викладіть цукор з малиною. Розламайте ягоди, зробивши щось на зразок пюре.
2. Потім влийте молоко і поставте каструлю на вогонь.
3. В цей же час крохмаль перемішайте з водою.
4. Потім молоко доведіть до кипіння і відразу додайте в нього крохмаль.
5. Кисіль ретельно перемішайте і подавайте. Приємною дегустації!