Молочний кисіль
(покроковий рецепт з фото)
Поділіться зі своїми дітьми смаком свого дитинства, а заодно і самі згадаєте його за тарілочкою густого молочного киселю. Зробити молочний кисіль дуже легко - розповідаю, як!
Напевно, кожен з нас в дитинстві провів хоч одне літо в селі. І майже кожному довелось спробувати це смачне і ніжне ласощі - молочний кисіль. Я вирішила нагадати вам класичний рецепт молочного киселю, щоб ви могли приготувати його і повернутися подумки в своє безтурботне дитинство. Якщо зробити кисіль погуще - для цього просто необхідно збільшити кількість крохмалю - то можна отримати прекрасний десерт, прикрасивши його тертим шоколадом або ягодами. А ще його можна робити різнобарвним - додавати той чи інший сік. Наприклад - морквяний або полуничний. Простий рецепт молочного киселю відкриває простір вашої фантазії, так що - експериментуйте і насолоджуйтеся смаком дитинства!
- Молоко - 3 склянки(1 склянкою молока розводимо крохмаль, інше кип'ятимо)
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Картопляний крохмаль - 2-3 Ст. Ложок (залежить від того який густоти кисіль ви хочете отримати)
- Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки