Рецепт Молочні булочки фото

Молочні булочки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Дріжджове тісто
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На полуденок , На сніданок
Випічка , Булочки
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Молочні булочки підійдуть в якості хліба до будь-якого прийому їжі. Вони дуже ніжні і довго залишаються м'якими, НЕ čerstveût. Їх зручно брати з собою в дорогу або ж готувати з ними бутерброди.

Опис приготування:

Ароматна і свіжа випічка буде як не можна до речі за сніданком. Також, її оцінять діти, адже такі булочки можна брати в школу і їсти з чаєм або молоком. Проявіть фантазію, начиняючи булочки різними інгредієнтами. Щоб дізнатися, як приготувати молочні булочки, прочитайте цей рецепт.

  • Борошно пшеничне - 300 грам (вищого сорту)
  • Молоко - 125 мілілітрів
  • Сухі дріжджі - 4 грами
  • Вершкове масло - 35 грам
  • Цукор - 20 грам
  • Сіль - 2 грами
  • Яйце - 1 штука
молочні булочки - фото крок 1
Борошно просійте через сито кілька разів, щоб вона наситилася киснем. Тоді булочки вийдуть повітряними. Помістіть її в миску, додайте сухі дріжджі і сіль.
молочні булочки - фото крок 2
Вершкове масло дістаньте з холодильника. Розтопіть його на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
молочні булочки - фото крок 3
До розтопленого масла додайте цукор, молоко і вбийте сире куряче яйце. Ретельно збийте інгредієнти до однорідності, щоб кристали цукру розчинилися.
молочні булочки - фото крок 4
В отриману молочну суміш поступово додайте борошно, змішану з дріжджами і сіллю. Замісити гладке і пружне тісто. Для цього рецепта можна використовувати швидкодіючі дріжджі, якщо ви обмежені в часі.
молочні булочки - фото крок 5
Скачайте тісто в кулю. Накрийте його харчовою плівкою або ж рушником, виклавши попередньо в миску. Потім поставте в тепле місце на півтори години, щоб тісто піднялося.
молочні булочки - фото крок 6
Застеліть деко пергаментом для запікання. Тісто обомніте, сформуйте з нього булочки. Викладіть їх на деко, зробіть на кожній борозну ножем. Потім випікайте булочки при температурі сто сімдесят градусів двадцять хвилин в духовці.

Схожі рецепти